Sivut

perjantai 9. maaliskuuta 2018

TARKKA-

JÄLÄKILYPSY.
***
Yöllä tuli höpötettyä tärkeimmät. Putelin pohojalle näöttää jääneen mmuutama tippa, imetään ne pahimaan jannoon.
***
Huomenet kaekki raskaotetut murheenlaaksossa kulkevat. Noukka pystyyn ja virnettä naamariin. Kevättä pukkaa ja laohkeita tuulia on ootettavissa.
***
Eipä erikoista ooteltavissa. Töllö tosin tuo vaihtekua, Ampumahiihtova ja Formulatkin alkaa. piakkoen. Talvilajit vielä jatkuu ja tiarat kavijoesta lentää..
***
Pääasijahan on että jotenki pysyy maaliman kartalla. Voep olla että joku jopa huomovvaa mistä ja mitä meikäläinen höpisee ? Puistellee päätään, että kaekija sitä päästetään näppiksen ääreen!
***
Katteuttahan ei ilimene täällä pohjosessa lainkaan Hesasta en mee takkuuseen. Mutta eiköön tuota itekuhi joskus haerahtuu siihenki syntiin? Mistä se nakkasi tuonnii? Pirun kuiskeitttta?
***
Hyvähän sitä oes kölläellä kajehittavien listalla. Katteushan pitää oekijastaan ansaita. Se on enempi kuin papukaijamerkki. Vae eipäoo semmoseen asemaan lahajat riittäny.
***
Minnen noista minnuuttivalsseista tiijä. Sekuntti jo on liikoo. Minnuutti vellijä oon joskus keittäny, ei oo rapijaa. Reilu kaorapuuro se jossae tuntuu.
***
Tuota silimäpelijäkkää minnen tiijä. Jos sattuu paha silimä se suattaa olla maallisen vajelluksen päätepiste. Poppamiehet ja rullithan ne vilijellee sitä pahhaa silimää. Liekkö vaekija kasvattaa.
***
Joo, hurmokseenhan sitä pitäs hurahtee jos meinovvaa kielen pistee lakrattaan semmosta ettei itekkää taijjuu. Hyppijä hulluna pitkin penkkijä ja menettee lopuksi ajantaju ja paskat housssuun. Siinä seonnnii henki liikenteessä ja Aotuuven Aaamu avvautumassa. Oiskohan näin?

Ei kommentteja: