Sivut

lauantai 21. lokakuuta 2017

TUKIJAISIJA

Näenä kaoheina aekoena, jolloin tukeja tarvitaan muuhunki kun huonojalakasen kaveriksi, huomasin selevän markkinaravon. Minähän perustin hetimiten tukiaseman jolla on valtijon tuki ja joka myö tukeja joka hättään. Tujet on mitotettu jokkaesen yksilöllisten ominaisuuksijen mukasesti.
Tutkijessani huomasin kuinka suuri epäsuhe onkaan eri tukijen suhteen, siksipä hommasin materijaalija jokaselle erikseen ja kaekille yhteisesti. Täällä pohojosessa ollaan erikoisasemassa nuihen tukijen suhteen. Helekutti, tukeja ja muita pönkkijä tarvitaan melekeen joka paekkaan!
Siksipä minä perustin helevatun hyvän bisneksen. Minä avasin tukikaopan(kilipaelija vijakralle!) Tuki on helevatun hyvä, kokoja on 30mm ylöspäen aena tuonne 300mm Raaka aene on halapaa ja valamistus on vähän niinko aotomaattinen!
Kaho, kun jätkä ei pääse ennen tujen ostoon ennenku on sahannu, yksilöllisten mittojensa mukasen pätkän salaojaputkesta? Helekutti kun kysyntä on ollu mahtavvaa.
Niinku tiijättä jokapaekkaan vaajitaan sitä joustova, mutta hallittua. Niinpä tämä tukiki joustaa vaen ei taetu! Niin ja vastaanotto on ylittäny sietokyvyn, tekkee kuulema niin hyyvää(seon sitä rypyläestä). ettei mittää rajjaa.

Ei kommentteja: