Sivut

tiistai 3. lokakuuta 2017

MAALIMANMENO


EI SITÄ PIENI järki tajuva mihinkä suuntaan se tämä maaliman ratas alakaa pyöriä vintturoija. Tällä hetkellä kyllä alakaa näöttää meleko pahalta. Terroristit meohkaa joka suunnalla. Henki katkolllla joka hetki.
***
Kaekenlaeset pervot ja ääriaenekset hilluu joka puolella. Tulipaloja sytytellään yön pimmeyvvessä. Tuskin se kuitenkaan valua antaa polosen pääkoppaan. Vaen suvata pittää :D - Kuulemma!
***
Hyvähän nyt on vinksahtaneilla työskennellä. Yö alakaa olla pimijää, polliisi kaokana ja poltettavvaa riittää.ja ja saeras mieli ettii uhuria. Allah akbar!
***
Nyrkit ja teräasseet heiluu yössä ja ruummista ja raatuva tullee ku liukuhihinalta.Polliisia pilikataan ja kivitetään jos häan suorittaa omaa työtään. Pahaksi on päässy.
***
Kaekesta syytetään muka työttömyyttä? Paskat! Nuo liipparit ei sellasta valasuva saa että työtä tekisivät. Eivät oo koskaa teheneet, eikä tee. Ovat niin tottuneet yhteiskunnan ilimaseen rahaan.
***
Tietenkää korvauksilla ei pitkälle pötki. Mutta ei hätää! Syksyn pimeys antaa jännitystä ja sisältyä elämiseen.
***
Olis kirveellä töitä, mutta ne kirveet taitaa olla hukassa. Niitä tuskin lienee oppositijollakaa, vaikkkka suvakit naama levijänä julistaa poistavasa kaekki huolet rakastelemalla! ! On se mukavata nähä poekiiko koeras!. Mulle se onki ihan sama miten mennee, etteen vae taakse. Kuhan johonki päen

Ei kommentteja: